Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piotr Przybyła (1131 niezalogowanych)
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
steff napisał:
Inspekcja pracy lubi takie sprawy i juz się tym zajeła))

wiec zadaj konkretne pytanie, udziel konkretnych informacji a nie wyskakujesz jak Filip z konopii w nadziei ze rodacy beda popierac oszoloma bo jak nie to "sobie nie pomagamy"

litosci!!

nie mysl sobie ze nam tutaj jest prosto jak z platka, kazdy z nas walczy o swoj byt ciezka praca, duzo energii, czasu nas kosztuje zeby utrzymac sie na powierzchni, nikt z nas nie lezy do gory brzuchem a kasiora sama nie wplywa na konto wiec spasuj kolego!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(steff)
Wiking
Jeśli nie miałaś do czynienia z tą agencją to nie widzę sensu dyskusji z Twojej strony.Szukam tu osób poszkodowanych przez tą własnie firmę.Dziękuję)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
tak sie sklada, ze mialam i do tego mam mile doswiadczenia stad moje zdziwienie ze Ty masz inne

jak takis madry, radz sobie sam powodzenia !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
milka_milka napisał:
tak sie sklada, ze mialam i do tego mam mile doswiadczenia stad moje zdziwienie ze Ty masz inne

no i obrazila sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
steff napisał:
Ja też znam kilku,ale Ci ludzie lubia takie warunki, jak marionetki robia co się im mówi,jak im karzą sobie kij w dupę wsadzić za kilka koron to to zrobią,nie mówie że tak jest we wszystkich firmach do których wysyła Bett,ale jest jedna duza firma budowlana gdzie pracują tylk sami polacy ,około 70 osób , ,foremani to głównie Norwedzy,a tu szłyszałem o przypadkach złegoi trzymania szpachelki w dłoniach i wypad do domu!Coś tu kurwa nie jest tak!

ty nerwowy jesteś ! może całe życie szpachelke trzymałeś jak nie trzeba i teraz nie dasz się przekonać ja maluje i szpachluje bez dotykania ścian
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
steff napisał:
Wiatm

Jeśli ktoś w Norwegii poczuł sie oszukany przez agencję pracy Rett Bemanning,proszę o kontakt.

KAZDA INFORMACJA JEST WAZNA!!!!

mail: st_efekt@wp.pl

rett bemannig to jest wypozyczalnia ludzi.. agencja pracy tymczasowej!! dzis masz zelcenie, jutro nie.,..
ogarnij sie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów
Milka ...
(milka_milka)
Stały Bywalec
tony napisał:
milka_milka napisał:

no i obrazila sie

ze niby ja? obrazila? zarty!! szkoda moich pieknych palcow i zuzycia klawiszy na ludzi, ktorzy czytac nie potrafia nie mowiac o zrozumieniu pewnych podstawowych kwestii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok